Friday, June 5, 2009

So close

Nu är det egentligen bara timmar kvar tills dess att jag tar studenten. Imorgon vid den här tiden väntar alla studenter på St Eskil spänt på att få springa ut till sina väntande familjer och vänner. Humören kommer att vara på topp och förhoppningsvis så är ingen dyngrak vid det laget. Att de finns dem som kommer att vara asfulla på kvällen/natten det är en helt annan sak. Jag personligen kommer nog inte tillhöra just den kategorin men med tanke på all sprit mamma köpt åt mig så kommer jag definitivt inte att vara nykter. Champange till frukost, massa cider på flaket, sen blir det väl ännu mera champange hemma + mer cider. Sen blir det ju drinkar på kvällen, och jag vet redan att jag kommer att få sprit(champange) av farmor och farfar att ha på flaket. Så en hel del sprit alltså ;D Men fy fan vad kul det kommer att bli! Men jag och mamma är i alla fall överens om att studenten är en dag man vill kunna minnas själv och inte att andra ska minnas åt en. Så onykter ja, apradad nej.

Har nyss hjälpt till med att ställa upp partytältet i trädgården. Nice nice, mighty stort är det kan jag säga. Har under dagen städat mitt rum, panikhandlat det sista, inklusive ett par skor till kvällen imorgon. Ska om några timmar åka in till stan för att klä flaket tillsammans med klassen och parallellklassen. Kul kul :D Först blir det mer städa och kaffe. När jag kommer hem sedan blir det antagligen mer städa och sen blir det bums i säng ganska så tidigt. Vill ju inte vara trött imorgon och med tanke på att jag ska upp kl fem så kan jag nog behöva gå och lägga mig tidigt idag. Speciellt om man ska orka vara uppe sent imorgon, jag satsar liksom på att vara uppe minst till två, max åtta på morgonen. Känns som en bra tidsgräns. Beror också på vart man går någonstans. Blå dit vi ska stänger ju två och sen hoppas jag att det blir efterfest någonstans eller att det är nåt på stan man kan titta på. Det är ju Nationaldagen liksom, så nåt borde ju hända :D

Hoppas bara att vädret imorgon blir bättre än vädret idag. Solsken tack så mycket! Det får bara inte regna!! Det behöver inte vara så fint väder som det var förra året men solen kan ju få skina och det kan ju vara minst 18 grader varmt i alla fall. Snälla vädergudarna snälla!

Nej nu ska jag dricka kaffe :D
Puss på er // Erika

Dagens sämsta: vädret
Dagens bästa: Nya skor
Dagens låt: Keri Hilton, Neyo och Kanye West - Knock you down

1 comment:

  1. Gud, va kul ni kommer att ha! Ser fram emot nästa inlägg:-D OCH KORT!

    ReplyDelete